10 raons per les que algunes persones no aconsegueixen els seus objectius

Totes les persones tenim somnis i objectius; és el que ens fa voler viure i tenir una raó per poder aixecar-se cada dia. No obstant això, la majoria de les persones cometem alguns errors molt importants. A continuació resumim alguns tipus de persones i les actituds que ens allunyen dels nostres objectius.

1) No entenen el valor del temps

Pensen que ja hi haurà temps per fer el que s’han proposat. El problema és que, quan es volen adonar, descobreixen que ja és massa tard i ja no poden tornar enrere.

2) No fan tot el que haurien de fer per aconseguir els seus objectius

Declaren que tenen metes, sí, però no fan res per poder aconseguir-les. La idea és que, si t’has prefixat un objectiu, facis tot el necessari per poder arribar a aconseguir-ho.

3) No donen sempre el millor de si mateixos

Per exemple, pensen que tenen una feina mediocre i per això pensen que no han de donar el màxim d’ells a l’hora de fer-ho. Això és un error perquè, si no poses obstinació en la teva vida diària, difícilment n’hi posaràs a l’hora de complir els teus objectius.

4) S’auto-imposen limitacions

Si vols aconseguir-ho, és molt important que siguis capaç de superar tot el que se’t posi per davant. No pensis que no ets capaç de superar un obstacle, sols concentra’t en saber com l’esquivaràs.

5) Són bons inventant excuses

Tenen un do especial: inventar excuses. Sempre que no aconsegueixen que alguna cosa funcioni com els agradaria, troben la manera per poder justificar-ho. Has d’aprendre a acceptar les conseqüències dels seus actes i donar la cara. No t’amaguis darrere una excusa perquè només t’enganyes a tu mateix.

6) No tenen un estil propi

És cert que per arribar a l’èxit moltes vegades hem d’imitar algunes conductes. No obstant això, ens han de servir per desenvolupar el nostre propi estil. Si “copiem” durant tota la nostra vida, mai aconseguirem arribar a res.

7) Són indecisos

No acaben de decidir-se sobre allò que han preparat. A l’hora de la veritat, en el moment en què haurien de fer alguna cosa per canviar les coses, dubten tant que moltes vegades deixen passar l’oportunitat de triomfar. Se’ls escapa el tren de l’èxit davant dels seus nassos.

8) No s’arrisquen

Hi ha una llei que estableix que, a més risc, més probabilitat d’èxit. Tampoc es tracta d’arriscar-ho tot però hem de decidir-nos a fer-ho. Només fent coses noves podrem arribar fins a nous objectius.

9) No poden fer front als problemes

En el moment que alguna cosa els surt malament, tendeixen a amagar-se de la resta del món. Això, per descomptat, no ens ajudarà a seguir endavant.

10) Són apàtics

Persones que, encara que intentis ajudar-los i donar-los bons consells, semblen tenir una antipatia natural i no volen saber res de nosaltres.

Evita aquest tipus d’actituds i tingues per segur que aconseguiràs el que et proposis.